Buna ziua,numele meu este Eugen I.
In anul 2009 am divortat de sotia mea.Cei doi copii minori ( azi 16 si 12 ani )au ramas in cresterea si educatia fostei sotii.De comun acord am hotarat sa lasam copiilor imobilul si toate cele aferente celor doi copii printr-un act de vanzare cumparare.Datorita situatiei create copii si fosta sotie au ramas in locuinta si eu a trebuit sa parasesc locuinta.
Timpul a trecut si a vindecat ranile familiei noastre si in urma cu un an am reluat relatiile cu fosta sotie si copii.Discutii au existat si am hotarat de comun acord sa cautam o cale sa putem vinde locunta si sa ne mutam in alta localitate .
Problema este ca deocamdata nu se poate vinde deoarece copii nu au implinit varsta de 18 ani.
.Intrebarea este daca exista o cale de a putea recupera imobilul fara sa mai asteptam 6 ani.
Va multumesc .
Solicitare ajutor
chris76
Buna ziua!
Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Partaj
volverin
Am divortat si dupa actul de divort locuintacomuna (casa avind :3 camere,bucatarie,baie,camara,hol) a fost incredintata fostei sotii pentru cresterea si ... (vezi toată discuția)