avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Drepturile femeii
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Drepturile femeii

Buna ziua si Jristos a inviat! As dori sa aflu si eu, va rog, care sunt reglementarile adoptate recent la nivel european dar si in celelalte state ale lumii (tarile arabe, Africa etc) in ceea ce priveste drepturile femeii. Realizez un referat pe tema Drepturile femeii in UE si in restul lumii si vreau sa ma documentez cat mai temeinic. Va multumesc frumos. O zi frumoasa tuturor (cielodellasera@yahoo.com)
Luxie a scris:

Am specificat: forme, cum ar veni, variante, am folosit puncte puncte, am enumerat în paranteză, pentru a se înţelege că nu mă refer la forma exactă de omor prin lapidare ci la cele cu lovituri multiple aplicate cu diferite obiecte. Ori nu trebuie să vă uitaţi mult la televizor ca să auziţi de câte cruzimi se întâmplă. Am specificat de asemenea: în unele zone, referindu-mă la cazurile de care am zis mai sus, unde se mai pierde omul cu firea la băutură şi îşi execută nevasta infidelă.
Era o idee subtilă, păcat că aţi înţeles-o greşit.

daaaa. asa-s io mai cioban, nu pricep toate subtilitatile astea foarte rafinate!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justificarea interdictiei purtarii valului islamic in belgia rebecca lavinia rebecca lavinia incalcarea libertatilor religioase nerespectarea valorilor cultural-religioase (vezi toată discuția)
Despre pakistan. ContSters98812 ContSters98812 dak se poate as dori sa stiu tot ce se poate despre pakistan.religie,casatorie....etc (vezi toată discuția)
Caderea lui hosni mubarak,ofera o portita pentru expansiunea fundamentalismului islamic ? Radu Gabrian Radu Gabrian Intr-o zona,nesigura,caderea unui conducator cu puternice radacini militare,de altfel ca si predecesorii sai,Gamal Abdel Nasser si Anwar El- Saadat,ultimul ... (vezi toată discuția)