avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda in Austria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda in Austria

Bună seara.
Care sunt consecinţele dacă nu platesc o amendă dată pentru neplata parcării în Austria? Nu s-a întocmit decât o înştiinţare lipită în parbriz care cuprindea suma de plată şi numărul maşinii. Nu s-au luat niciun fel de date, nici ale proprietarului maşinii, nici ale cond. auto, nimic.
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 21:29, 6 Mai 2009
Mulţumesc pentru răspuns... ªtie cumva cineva care este termenul de prescripţie în Austria la amenzile date pentru neplata parcării?
Vă mulţumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ,pentru ... maria1412 maria1412 Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ,pentru ca la ora 17.58 am condus in Austria fara Vignette, in conditiile in care la 18.06 am bonul cu ... (vezi toată discuția)
Amenda in austria lilianaNan lilianaNan Buna ziua, Am traversat in luna iulie 2017 Austria si am cumparat vigneta, am lipit-o pe parbriz si dupa o luna am primit acasa o amenda in valoare de 120 de ... (vezi toată discuția)
Amenda sau inchisoare george88 george88 buna seara,zilele astea mi.a venit o amenda din austria de 550 de euro pentru ca nu am lipit vigneta pe parbriz,asta deja 6 luni in urma dar abia acum a venit ... (vezi toată discuția)