Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

informare

Buna ziua!.Am fost trimis de catre o firma din romania sa lucrez in strainatate si dupa doi ani de lucru nu am mai auzit nimic de acea firma.Asta a fost intre anii 2010 -2012 .actele sau semnat rapid si apoi toate legaturile au fost telefonice pentru ca eu sunt din est si firma din vest.Apoi nu mai stiu nimic.Intrebare;Unde pot sa scot un document ca aceasta firma este legala sau ca aceasta firma a avut activitate (legal ma refer)?Daca la adm.financiara cea din orasul meu sau din orasul de unde este firma?Sau pot sa gasesc ceva pe net,pentru ca eu lucrez in continuare in strainatate.In cele din urma vreau sa stiu daca am lucrat legal intre anii2010-2012 Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:29, 6 Martie 2014
Puteti sesiza inspectoratul teritorial de muncă în raza căruia îşi are sediul agentul, în temeiul prevederilor Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, informaţii cu privire la îndeplinirea obligaţiei de înregistrare, la activitatea de intermediere propriu-zisă desfăşurată şi informaţii despre firmele care desfăşoară activitatea de selecţie şi plasare forţă de muncă.

De asemenea, puteti solicita inspectoratului teritorial de muncă în raza căruia îşi are sediul angajatorul, sa va comunice daca c.i.m. inceita cu acea societate a fost inegistrat , depus si transmis la inspectorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare eduardburcuta eduardburcuta Buna ziua!.Am fost trimis de catre o firma din romania sa lucrez in strainatate si dupa doi ani de lucru nu am mai auzit nimic de acea firma.Asta a fost intre ... (vezi toată discuția)
Verificare angajat de plasare forta de munca in germania gabrielsolon gabrielsolon vreu sa verific un angajat pe nume faur dan care este din timisoara si se ocupa cu plasare forta de munca in germania in flensburg e o persoana serioasa cum sa ... (vezi toată discuția)