avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Tatal meu a decedat acum un an mama fiind in viata . Suntem trei fratii, mama mea doreste sa mi lase mie partea ei de casa . Dupa decesul tatalui nu sa facut nici o succesiune . Intrebarea mea este cum poate mama mea sa mi dea partea ei . Prin donatie sau testament ?
Cel mai recent răspuns: chic36 , utilizator 18:18, 18 Martie 2014
Mama mea vrea sa mi de a acea jumatate pe care o avea . In actul casei sunt trecuti amandoi parintii . SI ca sa nu facem succesiunea acum ,vrea sa mi de a prin testament .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar dupa parinti decedati ardeleanu-ion ardeleanu-ion as dori sa deschid o succesiune dupa ambii parinti decedati la interval de 13 ani,am un singur frate si un apartament de impartit as dori sa stiu ce procent ... (vezi toată discuția)
Cea mai buna solutie pentru o impartirea unui apartament. rhad000 rhad000 Buna ziua! Vin cu o problema pe care ma tot framanta zilele astea si vreau sa o rezolv. Este vorba de o mosternire a unui apartament intre bunica mea si de ... (vezi toată discuția)
Mostenire miturusanda miturusanda Nu sunt in relatii bune cu mama mea deoarece am divortat de sotie si vreau sa imi petrec viata cu o alta femeie..Am din casatorie o fetita. Nu am nici un bun ... (vezi toată discuția)