avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Limita de credit depasita???
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Limita de credit depasita???

Sunt in proces cu o banca care mi-a acordat un card cu o limita de credit la cumpararea de produse electrocasnice.In istoricul cardului prezentat de banca in dosar am descoperit cu stupoare ca s-au facut retrageri in repetate randuri in decurs de 7-8 luni in anul 2007 ,astfel incat din limita aprobata initial in contract de 700 ron s-au facut retrageri de 1780 ron....Este posibil sa se faca retrageri peste limita acordata ?Alte argumente nu am pentru a demonstra deoarece nu am pastrat extrasele ce mi le trimiteau,oricum nu imi aduc aminte sa fi vazut in extrase ca erau trecute extrageri in numerar altfel as fi observat la momentul respectiv...oricum acum am descoperit pentru ca fiind in proces au detaliat toate sumele pe care le pretind dupa ce au demarat procesul de executare silita!

Va multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: pacurariu maria , utilizator 12:17, 19 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Normal ar trebui sa apara pe extrasele ce le trimiteau acasa........insa cum acum ma aflu in strainatate ,anii au trecut si nu stiu daca am pastrat sau mai gasesc acele extrase.......oricum experta contabila a cerut ca ei sa dovedeasca ca eu am retras acei bani! insa nici un raspuns.....vom vedea la Apel ce decide instanta!Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea clauzelor abuzive in apel pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua M-am judecat cu o bancasi am castigat procesul pe fond insa acum ei au cerut Apel.In prima faza am cerut instantei stabilirea clauzelor abuzive ... (vezi toată discuția)
Card de credit Cecilia_g Cecilia_g Va salut. Cecilia ma numesc si doresc sa obtin un card de credit. La ghiseul agentiei la care am cerut detalii despre acest produs mi s- a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Probleme banci ,card lorenzo29 lorenzo29 buna ziua,in urma cu cativa ani mama mea a facut cumparaturi in rate de la un magazin,dupa ceva timp a mai primit un card,a platit toate ratele,a retras si o ... (vezi toată discuția)