Din data de 27.09.2013 pana in data de 19.02.2014 am muncit la o companie mare din Romania care comercializeaza Electronice/Electrocasnice . In data de 18.02.2014 mi-am depus demisia la zi pentru ca mi-am fost gasit de lucru in strainatate si trebuia sa plec in data de 20.02.2014 din tara la noul loc de munca. Toate bune si frumoase. In data de 25.02.2014 firma trebuia sa imi plateasca avansul aferent lunii Februarie 2014 dar nu am gasit in contul de salariu nici un leu. Lichidarea se plateste mereu in data de 10 a fiecarei luni.Nici in data de 10.03.2014 nu am gasit nici un ban in contul meu de salariu. Din acest moment am luat legatura cu sediul central al firmei din Bucuresti,si am primit un e-mail de la o Dna/Dsoara de la departamentul HR cum ca sa ma duc la firma la Targu Mures (Unde de altfel eu lucrasem) sa imi ridic avansul + lichidarea. Mi s-a cerut un numar de telefon,l-am notat in e-mail si dupa 2-3 zile am primit un E-Mail de la directorul magazinului din Targu Mures,cum ca nu voi primi nici un ban pentru ca la inventarul facut in magazin s-au constatat numeroase lipsuri (era un obicei in firma acest fapt). Inainte de demisia mea cu 2-3 saptamani au mai plecat doi colegi cu demisie la zi,si la acel inventar au iesit produse in minus insa ei si-au primit salariile in mod normal. Este legal sa ma lase asa fara nici un ban? Adica i-am intrebat ca ma banuiesc pe mine ca as fi furat eu acele bunuri sau care este motivul,iar directorul magazinului mi-a transmis prin e-mail ca NU. In magazin sunt camere de supraveghere,atat in depozit cat si in spatiul comercial. Deci ce as putea face sa imi recuperez banutii? Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi! Multumesc anticipat!
Mi s-a retinut tot salariul,nu doar o suma anume . Tocmai aici e problema. Eu i-am anuntat. Daca pana in data de 26 luna curenta nu voi gasii salariul in contul de salariu pe card,ii voi da in judecata.
Ce poate face?
ADRIANAnutu
Buna ziua ! Sotul meu a lucrat la o firma de paza si protectie pana la 12 decembrie pana si a gasit de lucru la o alta firma mai aproape de casa si in ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu
a_gmona
Buna seara,
Sotului meu a fost angajat pe perioada determinata, 3 luni, fara prelungirea C.I.M. cu acte in regula cu lichidare la zi fara popriri. Salariul ... (vezi toată discuția)