avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proces executare silita- citatie
Discuție deschisă în Executare silită

Proces executare silita- citatie

Buna ziua,
am descoperit aseara pe site-ul judecatoriei Pitesti o actiune de executare silita pe numele meu.
Am 2 intrebari:
- poate sa fie introdusa o actiune de acest tip fara a se trimite citatie la domiciliu?
- in eventualitatea in care este doar o coincidenta de nume cum pot sa aflu acest lucru?
Mentionez ca am domiciliul in Pitesti dar locuiesc fizic in Bucuresti si nu cred ca o sa pot ajunge la judecatorie.
multumesc, cu stima.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:23, 22 Martie 2014
Multumesc.
Si vizavi de cea de-a doua intrebare, daca este doar o coincidenta de nume, cum as putea sa aflu?
Nu aveti cum sa aflati. Dar dvs aveti ceva restante? Exista persoane care ar putea cere executarea dvs silita?
Pt ca atunci e posibil sa fie vorba de dvs. Veti sti sigur atunci cand veti primi la adresa somatie de incepere a procedurii din partea executorului.
Daca merg la judecatorie si cer consultarea dosarului nu mi se va permite?
Daca nu sunteti parte in dosar, binenteles ca nu veti avea acces. Acum nu stiu daca se vor pacali avand in vedere o eventuala coincidenta de nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde aflu - stadiu cerere de executare silita chitoiu chitoiu Servus . Intrebare simpla , de unde pot afla daca a fost depusa cererea de executare silita si eventual aprobata ? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Somație imobiliară Stefan.Anișoara Stefan.Anișoara Am primit de curând o somație imobiliară care sună așa: \"Având în vedere că cererea de executare silită formulată de creditorul urmăritor ... (vezi toată discuția)
Aprobare executare silita in camera de consiliu wap54 wap54 Am constat ca as fi executat silit fara a avea o instiintare in acest sens. Din ce am mai citit, am inteles ca se poate admite o executare silita fara ca eu ... (vezi toată discuția)