avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt in Olanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt in Olanda

am si eu o prietena romanca in olanda a fost prinsa la furat de haine si din cate am inteles a fost prinsa chiar in masina in care se afla toata marfa furata..este d vineri de la ora 16 si nici pana azi nu i.au dat drumul..ea este la prima abatere..imi puteti spune ce se va intampla cu ea???ce pedeapasa ii vor da ?sau in cat timp ii da drumul?
Cel mai recent răspuns: Mayaselena , utilizator 21:36, 3 Martie 2025
Buna ziua domnul simon o intrebare asi avea daca se poate va rog mult un prieten o furat din fabrica care muncea la fabrica de colecte si o furat doua telefoane_ieste pria data la iel si lau prins vand a iesti dela munca politia era in parcare si o vazut ca erau la iel in si lau dus la post de polite_a fost cine va la iel si ori zis ca ii face investigați cese poate antmpla va multumesc mult

Sebastian Simon a scris:

Buna seara!

Unde se afla acum?

Bună seara ma puteți ajuta cu un răspuns am fost cu o fata și cu soțul ei în Mol in olanda iar fata acea a furat niște creme și soțul iei a furat niște haine eu am vrut sa îmi iau o crema și sa ma duc sa o plătesc. Fata acea a fugit și eu mam speriat și am esit cu crema în mana soțul meu a venit de afara de la fumat și iam zis sa ieșim la mașină în parcare a venit politia și nea reținut nea luat la secție și nea reținut pe arest 4 zile după acea am ieșit dar nu nea zis nimic de instanta acum 3 zile nea sunat un prieten și nea zis ca avem mandat de arestare și eu si soțul meu timp de 28 de zile as vrea sa ma ajutați va rog
Vreau un răspuns va rog frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt dintr-un magazin din olanda Anonimusss991299 Anonimusss991299 Bună, acum ceva timp am furat dintr-un magazin din olanda. Am fost la poliție, am dat declarații, am plătit si o amendă dupa un timp.. Acum am primit alt ... (vezi toată discuția)
Situatie : o infractiune de furt , pronuntata in olanda si pedepsita ... rcqm rcqm Situatie : O infractiune de furt , pronuntata in Olanda si pedepsita cu 1 saptamana de inchisoare poate fii rejudecata in Ro , dupa legea romana , conform ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)