avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum ma pot apara singur in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum ma pot apara singur in instanta

Am fost actionat in instanta de un vecin pentru motivul de a face,ce mi-a cerut acesta,in urma unor masuratori pentru a-si face cadastru a stabilit ca,documentatia cadastrala a mea este gresita si se suprapun terenurile,iar eu am in acte o suprafata mai mare decit este pe teren si mi-a spus el ca trebuie sa merg la notar si sa renunt la o anumita suprafata de teren.Eu am refuzat pe motiv ca acesta cu ani in urma a construit gardul in totalitate pe terenul meu,la fel si celalalt vecin,teren ce este o cale de acces de numai 2,.20m catre locuinta mea.As dori daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi pentru a ma apara singur in instanta.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 15:54, 2 Aprilie 2014
:bow:

;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces granituire cata01 cata01 Buna seara, Am pe rol un proces de granituire cu o vecina care sustine ca hotarul dintre noi ar trebuie sa fie situat in alta pozitie, desi stilpii din ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara topo ContSters238389 ContSters238389 As avea o intrebare. Am solicitat instantei o expertiza topo si totodata un expert parte.Vecinul a intrat cu gardul pe terenul meu cu cca. 100mp conform ... (vezi toată discuția)
Mutare linie de hotar nica.sanda nica.sanda Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In spatele casei ramase de la parinti ,(in care nu locuieste numei deocamdata, dar am vrut sa o ... (vezi toată discuția)