Buna seara.In 2009 am lucrat ca agent vanzari intr-o firma nou infiintata.Aceasta firma importa produse din china si de vanzarea produselor ma ocupam eu.Am avut carte de munca si salariul lunar era de 2000 lei.Cu toate astea dupa trei luni eu si cei doi asociati am fost arestati de DIICOT.Dupa 20 de zile am iesit din arest,iar dupa doi ani am fost condamnat de tribunal la 4 ani cu executare pt complicitate la evaziune fiscala,4 ani pt falsificare de alimente.Am inteles in decursul acestor ani de procese ca sunt o victima a sistemului si de la d-nul avocat ca poate altfel sta situatia daca nu faceam cele 20 zile de arest."Ca trebuie sa ma condamne ,ca daca imi da achitare ,eu am sa dau statul in judecata".Peste putin timp astept si condamnarea definitiva de la curtea de apel.Din ce vad pe online deciziile curtii de apel nu prea admit apelurile.Oare doar credinta si norocul reprezinta singura solutie in tara asta?Poate aveti si alte pareri care ma pot ajuta.
Pai la ultimul termen se mai iau doar doua declaratii ,cateva concluzii,ultimul cuvant al inculpatiilor.Am inteles ca pe 14 aprilie se mai intalnesc magistratii in complet de 9 sa discute cum sa aplice legea cea mai favorabila.Si daca de exemplu pe vechiul la art 313 am primit o condamnare de 4 ani,pe noul cod voi primi 6 luni.Pentru complicitate la evaziune fiscala dupa ce vor platii prejudiciul mai scade si voi lua de ex 2 ani;se va aplica condamnarea dupa vechiul cod si poate voi fi condamnat cu 2 ani fara spor.Am facut si eu un scenariu,ca apar si semne bune...