avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta loc de munca

Pt dosarul de indemnizatie, inafara de angajator, se mai poate lua adeverinta si din alta parte? In cazul in care firma nu mai exista, angajatorul a plecat din tara si nu il mai pot contacta, etc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 28 Martie 2014
Este vb de acea adeverinta care imi trebuie pt dosarul de indemnizatie.
Pentru dosarul de indemnizatie va trebuie sa fie completata cu veniturile nete realizate in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului. Adeverinta pe care o puteti lua de la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Carte de munca todea daniel todea daniel Buna seara.....In luna octombrie,mi-am ridicat cartea de munca de la itm-cluj.Pe coperta ei este stampilat:scanat si arhivat conform h.g.......din ... (vezi toată discuția)
Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)