avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDITE NEVOI PERSONALE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDITE NEVOI PERSONALE

buna ziua ,am luat si eu 2 credite de nevoi personale in euro de al 2 banci ,bani pe care iaminvestit in ceva insa nu me numele meu ci al sotzului,din noiebrie anul trecut nu am ami avut posibilitatea sa achit ratele creditelor,am fost institantza sa achi dar nu am avut de unde,am fost zilele astea la una din abnci pt adiscuta sa pot achita amcar 3 luni de rate din urma casa nu imi trimita dosarul pt executare,insa leam spus ca cu tot sacrificiul acre il fac nu am cum sa achit toata suma
in situatia in care nu voi reusi sa ajung al zi cu ratele prin executare silita ce mi se poate intampla daca nu am nici un bun propietate personala pe numele meu ,nu am casa nu am imobile nu am nimk stau cu chirie si nu lucrez?
mentionez ac sotzul meu are o firma deschisa pe numel lui sia l fratelui lui dar acre nu are mare suces cu ea nu au venituri mari ep firma iar putea pune lui sechestru pe toate veniturile de pe firma,el nu asemnat ac codebitor la nici unul din credite si nici nu am garantat cu ceva creditele.
spunetzimi si mei sa stiu al ce sa ma astept dacaajung in situatzia de executare silita.#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: mrs templar , utilizator 17:01, 5 Mai 2009
nu e vorba ca ma bazez ca nu au ce sa imi ia ,de munit voi munci dar cum salariile astea din romania sunt ff mici ,nu cred ca se av multumi banca cu 30% din salariul minim pe economie nu?
sau ii mai auzisem pe unii spunand ca daca tu nu ai nimik se duc al rudele de graul 1 parinti,frati socrii etc si le ia lor bunuri este adevarat ?
au dreptul sa faca asa ceva atat timp act pers respective nu au avut nici o treaba cu creditul luat de mine nici ac codebitor sau ami stiu eu ce garantzie?.multumesc
E cea mai mare prostie. Nu il pot executa decat pe sot daca nu puteti dovedi ca ati folosit acei bani doar dvs in scopuri proprii.
da stiu ac e cea mai mare prostie am auzit fel si fel de aberatzii de genul cu recuperatorii la usa etc etc.
da se poate dovedi ac banii au fost folosit de sotz prin infintzarea firmei etc.
as mai dori sa stiu in cazul unui divortz intre mine si el datoria de al banca se imparte al amandoi sau ramane doar sotzul cu veniturile lui sa plateasca in continuare eu angajandu-ma ulterior pe un salariu minim pe economie.?
Sfatul meu este sa va duceti din timp la banca si sa explicati cum stau lucrurile, astfel incat banca sa nu apuce sa cesioneze contractul de credit unei firme de recuperari si sa mai platiti si alte comisioane .......... mari......:sorry:
pai am fost la banca am discutat si am stabilit sa incerc sa achit din rate incat sa ajung la 90 de zile restanta ca sa nu imi trt dosarul pt executare
si acea firma de recuperare ce poate recupera daca eu nu am de unde?
doar nu ma secheztreaza acum ca nu am de unde sai dau banii bancii.

Alte discuții în legătură

Executare silita teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o problema la care nu mai am solutie. In 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la o banca (nu stiu daca am voie sa postez numele) ... (vezi toată discuția)
Recupereare rate , plecat in strainatate claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Fratele meu a luat un credit de 12000 euro de la BCR , si a ramas fara servici si nu a mai putut plati ratele Acum are 5 rate in urma si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita - societate recuperatoare damaschin damaschin am facut un credit de 15000e la banca nu am mai platit 3 luni ratele a 4 luna am platit restantele adica850 e fara sa platesc luna in curs cind am vrut sa ... (vezi toată discuția)