avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita??
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita??

Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 rade iar apoi am avut o perioada cand nu am mai achitat. in Noiembrie am fost la agentia BRD si am incercat sa fac o reesalonare pt credit. Am adus actele necesare si am stabili cu doamna de la agentie sa platesc suma de 250ron pe luna timp de sase luni din suma ratei initiale de 530ron. A doua zi m-a sunat si mi-a spus ca dosarul este la BRD Finance si pt a vedea ca ma tin de plata trebuie sa fac dovada timp de 6 luni a 250 ron pt a se reintoarce la BRD, iar apoi pot face reesalonarea. In tot timpul asta a platit cum am stabilit si ieri dupa a 6 rata am fost din nou la agentie. Si am primit ca dosarul din 11.03.2014 a fost declarat NEPERFORMANT. si ca o sa fie cumparat de o societate de recuperare si o sa fiu executat silit. Declaratia domnei de la agentia cand am intrebat-o ca eu am facut doar ce mi-a spus dumneaei, a fost " BRD-ul nu sa tinut de cuvant, oricum nu aveam nimic scris" :( Specific ca nu am girat cu nimic, nu am bunuri imobiliare si nici mobiliare pe numele meu. Ce pot face in situatia de fata. ??
Nu vor proceda la executarea silita pentru ca exista riscul sa nu isi recupereze debitul. Interesul socitatilor de recuperare este sa isi primeasca banii... chiar daca sumele sunt mai mici si sunt platite pe o perioada mai indelungata de timp.
Toate bune!
Nu am nici terenuri , nici case si nici masini pe numele meu. Casa este pe numele bunici mele care ulterior a decedat. Taxa de succesiune nu sa facut. Frapant este ca eu am platit rata pe 30.03.2014 la brd si bani s-au dus catre suma datorata. cu toate astea cei de la BRD sustin ca dosarul a fost vandut catre o societate si nu imi pot spune numele si nici un nr de contact.
Dvs deocamdata platiti bancii.
:) multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut neperformant bob02008 bob02008 Pe data de 13 03 2013 am facut o refinantare la un credit existent. Suma totala de refinatare este de 21 000 lei. Eu am rramas cu apoximativ 10 000 lei in mana ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Contract brd cesionat catre kredyt incasso manolamirey manolamirey Buna ziua, Numele meu este Manolache M. si ma confrunt cu urmatoarea problema: - in 2011, avand 2 co-debitori am contractat de la BRD un credit de ... (vezi toată discuția)