Buna ziua,pe un titlu de proprietate am trecut si teren extravilan si o casa cu 2000 mp in intravilan.Doresc sa vand casa si terenul,pot face o imputernicire viitorului cumparator in fata unui notar?Numai pe casa si terenul din intravilan adica sa poata sa isi faca singur actele.
Puteti sa il imputernici pe viitorul cumparator sa va reprezinte la intocmirea documentatiei cadastrale. La incheierea actului de vanzare cumparare daca dvs nu puteti fi prezent puteti imputernici pe cineva, nu insa pe cumparator. Acesta nu se poate prezenta la notar sa si vanda sa si cumpere in acelasi timp.
Cum se spune in fotbal el centreaza el da cu capul nu e valabil in aceasta situatie de vanzare cumparare.
Nu,ma referam sa il imputernicesc pe fiul viitorului client,sa aiba drept de vanzare doar asupra casei si terenului respectiv,sa poata umbla el si pe la cadastru si peste tot unde e nevoie si apoi sa ii vanda tatalui sau
E riscant un astfel de act, depinde de detaliile spetei; in locul cumparatorului, eu n-as acce[ta.
partile dintr-un contract de vanzare au interese contrare, or aici se cam confunda interesele de familie cu cele contrare... daca nu va da banii mandatarul? etc. etc.
Recuperare mostenire
nixxon
Dupa dezbaterea succesiunii, in urma decesului socrului meu, sotia mea a mostenit 3/16 din valoarea unui apartament. Soacra mea, fiul acesteia si fiica (sotia ... (vezi toată discuția)