Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire pentru vanzare facuta cumparatorului

Buna ziua,pe un titlu de proprietate am trecut si teren extravilan si o casa cu 2000 mp in intravilan.Doresc sa vand casa si terenul,pot face o imputernicire viitorului cumparator in fata unui notar?Numai pe casa si terenul din intravilan adica sa poata sa isi faca singur actele.
Banii mi-i va da in momentul semnarii imputernicirii. eu plec din tara si vreau sa se termine tot la o singura semnatura
E tare ciudat sa va plateasca integral INAINTE de transferul proprietatii. Totusi, nu spun ca nu se poate. Voprbiti cu un notar si, sincer, cu un avocat ca sa vedeti cat de bine stau actele in picioare in caz de atacare a lor in instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire notar acte pentru intocmire vanzare-cumparare Danbz Danbz Buna ziua,vreau sa cumpar o propietate a tatalui meu o casa plus terenul aferent. Tatal meu e foarte batran si imobilizat la pat,si locuieste in alta ... (vezi toată discuția)
Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am ... Adriana68 Adriana68 Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am procura, sotului meu. Am o casa la tara, cadastru facut, intabulare,, toate actele. Verisorul meu ... (vezi toată discuția)
Recuperare mostenire nixxon nixxon Dupa dezbaterea succesiunii, in urma decesului socrului meu, sotia mea a mostenit 3/16 din valoarea unui apartament. Soacra mea, fiul acesteia si fiica (sotia ... (vezi toată discuția)