Buna dimineata,
exista posibilitatea din punct de vedere legal,ca intr-un dosar de partaj fosta sotie sa-i ceara ex sotului ca acesta sa-i asigure o locuinta pentru ea si copii?
El este cel care a solicitat partajul dar fara sa tina cont ca ex sotia si-a pierdut incapacitatea de munca(boala care provine din timpul casatoriei),nu are posibilitate de a-si achizitiona o alta locuinta.
Le-ati dat aceleasi informatii? Nu ati reusit sa ajungeti cu unul din patru la o idee comuna, la o intelegere a situatiei?
Ce legatura are partajul cu locuinta minorului? Ne intrebati de lucruri care nu conteaza...
E posibil sa vi se para mai bune informatiile, dar sa nu fie, pentru ca nu avem cum sa dam informatii mai bune fara sa cunoastem situatia.
@cerebel, gresiti deschizand subiect nou pentru fiecare intrebare. Continuati discutiile incepute pe tema divortului si partajului.
Ati intrebat pana acum de cateva ori de articolele alea..
Postati intr-un singur loc problema cap coada.
Divort
Mihai25
Buna ziua, sunt in divort si am apartamentul ipotecat , ipoteca semnata si de sotia mea , am facut creditul de comun acord,acum cativa ani. Daca se ajunge la ... (vezi toată discuția)