avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Chestionare statistica, obligatie completare
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Chestionare statistica, obligatie completare

Buna ziua,

in ultima perioada suntem "bombardati" cu diverse chestionare de la INSSE. O persoana din firma ar tebui sa lucreze pentru ei ! Exista un temei legal prin care suntem obligati sa transmitem aceste chestionare ? Exista un temei legal sa refuzam participarea la "n" sondaje ?

O zi buna si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:46, 10 Aprilie 2014
Gasiti raspunsul chiar in formular partea din dreapta sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli de plata firma sondaje opinie online Georgeta777 Georgeta777 Buna ziua. Din anul 2010 particip din cand in cand la completarea chestionarelor online trimise de catre o firma de sondaje de opinie. Singura data in care am ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii? contract prestarii servicii anca_popescu anca_popescu Buna , Nu stiu ce pot sa imi deschid pfa sau II.Activitatea pe care vreau sa o desfasor presupune faptul ca trebuie sa lucrez cu colaboratori pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea completarii formularelor statistice marilenam marilenam Buna ziua, Ce prevede legislatia in vigoare in legatura cu obligativitatea companiilor de a completa si transmite catre Directia Regionala de Statistica ... (vezi toată discuția)