avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Probleme cadastru - necesitate cd lotizare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Probleme cadastru - necesitate cd lotizare

buna, intampin o problema cu dosarul pentru cadastru si am primit urmatoare instiintare :
imobilul ce face obiectul prezentei cereri sesuprapune cu imobilul identificat prin nr. cadastral 19768/5 ( parcela A1093/25 lot 1/5 ) lipsa plan parcelar pentru sola din care provine parcela in cauza, motiv pentru care este necesar sa prezentati un CD cu lotizarea zonei.

Ce trebuie sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: monik57 , utilizator 20:59, 16 Mai 2014
Cu intreaga documetatie cadstrala depusa, cu cererea de completare si cu respingerea primita, cereti audienta la directorul OCPI, sau la inginerul sef.
am fost in audienta la director si mi-a spus sa fac eu planul parcelar pentru toata zona aceea sau sa o iau de la primarie, am fost la primarie exista un plan parcelar facut de o persoana angajata de mine si depus la primarie (se afla in sistemul lor) dar mi-au spus ca ei au trimis planul la oficiul de cadastru iar cei de la cadastru nu l-au trimis inapoi avizat, deci chiar nu inteleg ce mai e de facut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare coordonate teren si plan parcelar madairina madairina In anul 2004 am cumparat un teren de 2000mp cu cadastru, pe care l-am intabulat. Anul trecut cand au venit sa ne faca intarusarea ne-au spus cei de la primarie ... (vezi toată discuția)
Probleme ancpi / oncpi kyky_micky kyky_micky Buna ziua. Am o problema cu cadastrul, mai exact o fasie de 2 metri latime si 50 lungime se suprapune in actele cadastrale cu cele ale vecinului (acea portiune ... (vezi toată discuția)
Teren suprapus virtual carmen cucu carmen cucu Detin un teren care se suprapune virtual cu 3 nr cadastrale . Inspectorul de la oficiul cadastral a trimis cate o convocare celor 3 proprietari dar nu s-au ... (vezi toată discuția)