avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare Pata de Apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare Pata de Apa

Dragul vicinu meu are o pată de apă pe perete, dupa cateva luni a fost o judecată si decizie de la judecator spune așa:

Obliga parata la efectuarea cuvenitelor reparatii la sistemul de alimentare cu apa din baia aflata in imobilul sau pentru stoparea stricaciunilor provocate in baia reclamantului din imobilul; urmand ca, in caz contrar, reclamantul sa fie autorizat la efectuarea acestora per cheltuiala paratei.

Eu nu vreau să fac reparati din casa mea pentru că eu cred că problema nu este de la mine (nici nu a fost expertisa pentru asa ceva). În cazul în care nu fac reparati din casa mea, ce poate face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:51, 25 Aprilie 2014
Trebuie să fiţi conştient că problema trebuie rezolvată! Daca sunteţi şi de meserie ideal ar fi să vă ocupaţi dv. de rezolvarea problemei, altfel cine ştie ce meseriaş nepriceput aduce vecinul şi uite-aşa de la o mică pată apare o dispută care poate dura ani de zile fără nici un sens Reparaţia trebuia făcută de la început fără a ajunge la judecată. Spor la lucru!
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
Carmen Dodea, Mediator
Daca nu se repara instalatia comuna usor puteti inunda pana la parter toate apartamentele inferioare .Eu am avut aceeasi problema si era de la vecinul deasupra mea si a reparat , a pus o usa de vizitare.Nu inteleg incapatanarea dvs de a nu lasa vecinul sa repare si viceversa , chemati un instalator profesionist de la o firma sa va repare pastrati eventualele tevi ruginite etc care au dus la infiltratie ca dovada daca este vina dvs sau nu.
Adica vecinul a cerut sa repare de la dv., vecinul a castigat dar nu poate sa repare de la dv.? Inseamna ca n-am urmarit eu subiectul bine...
Lipseste din minuta si poate conta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa repare defectiunea? StancescuGabriela StancescuGabriela Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje, la etajul trei. In urma cu o saptamana, vecinul de la etajul doi mi-a reclamat ca i se prelinge pe perete, apa in ... (vezi toată discuția)
Inundarea vecinului de sub mine hpf2180 hpf2180 De 3 ani de zile ma confrunct cu o problema delicata,sunt acuzat de vecinul de sub mine cum ca il inund.La mine in casa in afara de apa imprastiata cu mopul de ... (vezi toată discuția)