avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Confidentialitate nota explicativa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Confidentialitate nota explicativa

Buna ziua,

Mi-a fost ceruta nota explicativa de departamentul juridic la firma unde lucrez si acea nota explicativa a inceput sa circule pe mail-ul firmei la persoane care nu fac parte din acel departament , este normal avand in vedere ca in acea nota sunt datele mele personale ?

multumesc pentru raspuns !
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
marinu30, utilizator
Cel mai recent răspuns: marinu30 , utilizator 09:47, 26 Aprilie 2014
Nu cred ca trebuie sa ajung asa departe , pana la urma cred ca voi da in judecata persoana care a distribuit actul fara acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere date personale confidentiale catre terte persoane andreea1011 andreea1011 Buna ziua, Acum 2 luni am primit un mail prin care firma de asigurari ma anunta de introducerea unei fransize la polita semnata. Atasat era un act aditional ... (vezi toată discuția)
Ce acte reglementeaza....? floricica floricica Buna ziua, Apelez la amabilitatea profesionistilor de pe acest forum pentru de a-mi oferi o opinie legala cu privire la ce acte normative protejeaza datele ... (vezi toată discuția)
Sesizare anspdcp bizbiz bizbiz Buna ziua. Am nevoie de o informatie. In firma la care am lucrat au fost anumite nereguli si angajatorul mi-a produs un prejudiciu material prin prelucrarea ... (vezi toată discuția)