Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau sa o vand .Ce acte trebuie sa -i .dau noului propietar? .Tin sa precizez ca certificatul fiscal de la primul propietar a expirat
@AlinButa..pe contractul de vanzare cumparare se va trece cel care are acum masina la financiar....deci cand a luat masina fostul proprietar i-a dat contract de vanzare cumparare certificat fiscal si fisa de inmatriculare, fiscalul l-a folosit sa o bage la financiarul lui iar fisa de inmatriculare a ramas pentru ca nu a inmatriculat-o, acum face act de vanzare cumparare cu noul proprietar, cu actul asta se duce la financiar si isi scoate masina de la fisc, fiscu ai da financiaru si fisa de inmatriculare vizata. Apoi ai da noului proprietar actul de vanzare cumparare si fisa de inmatriculare pe care le are el de la fosul proprietar si actul de vanzare cumparare, fisa fiscala si fisa de inmatriculare dintre el si noul proprietar. Atentie fara continuitatea actelor (adica acte si de la vechiul proprietar si de la cel actual) noul proprietar nu poate sa o bage la fisc.
@kartush1977.Multumesc mult la asta ma-m gandit si eu ,si am mai vazut pe alte forumuri situatii asemanatoare cu acelasi raspuns ,deci in concluzie trebuie sa fiu atent la continuitatea actelor .Multumesc inca o data.
Inmatriculare auto
AndreiLT
Buna seara, nu stiu cum sa zic daca este o problema sau nu.
Am cumparat o masina si nu am facut act de vanzare cumparare intre mine si persoana de la care am ... (vezi toată discuția)