avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot da afara un chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot da afara un chirias

se poate da afara un chirias fara sa-l dau in judecata?are contract dar nu a mai platit chiria
Va trebuie copie a contractului.
Nu s-a tulburat posesia nimanui.
Luati legatura cu cumnata dvoastra si cereti-i sa va trimita o copie (pe fax sau scanata pe emai).
Procura generala este de ajuns pt. a lua legatura cu un avocat, care sa va consilieze si sa trimita o notificare chiriasului.
Pentru a incepe demersuri in vederea evacuarii, sotul dvoastra are nevoie de procura speciala sau la fel de bine, cumnata dvoastra poate solicita personal serviciile unui avocat pe care sa il imputerniceasca pt. aceasta.
Biu"
Eu nu cred ca e ok o procura generala, depinde de tipul de drept ocrotit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand e contractul de inchirere titlu executoriu? alinaione alinaione buna ziua. am un contract de inchiriere facut cu niste chiriasi care nu plaresc chiria. contractul e inregistrat la fisc si e facut in martie 2012. In 2014 am ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat de chirias crriss crriss Cum sa procedez, in cazul in care am avut un chirias (de la o ambasada), contractul de inchiriere a fot facut pana la sfarsitul lunii ianuarie 2014, el a ... (vezi toată discuția)
Evacuare firma sau obligarea firmei la plata chiriei livia31 livia31 Buna ziua, O cladire este inchiriata, de catre doua persoane private, unei firme, iar de doi ani (doua termene de plata conform contractului) aceasta nu ... (vezi toată discuția)