avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita doar asupra bunurilor imobile
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita doar asupra bunurilor imobile

Asa suna executarea pe care am primit-o din cauza ca nu am reusit sa inapoiez o anumita suma de bani imprumutata de la o persoana fizica. Ce nu inteleg este ca procurorul executor mi-a spus ca trebuie sa-mi ia si masina propietate personala pt ca asa a cerut acea persoana caruia ii datorez bani. Cum se poate asa ceva cand tribunalul a stabilit executare silita doar asupra bunurilor imobile?
Din cate stiu automobilul este bun mobil. Se poate sa vina sa-mi ia si alte bunuri din casa..spre exemplu Pc..televizor...etc ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:06, 6 Mai 2014
De regula, executorul judecatoresc dupa analiza raspunsului autoritatilor asupra bunurilor in evidenta debitorului,poate dispune executarea silita asupra bunului a carui valorificare este mai rapida si asigura suma necesara acoperirii debitului catre creditor+cheltuieli de executare
Daca instanta de judecata a dispus executarea silita numai asupra bunurilor imobile...puteti formula contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate UnSimpluUtilizator UnSimpluUtilizator Buna ziua. Astazi, unul dintre parinti a fost sunat de o \"parasuta\" de la un IFN (a vorbit ca la usa corpului, ma intreb cine angajeaza asemenea maimute ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Sulta neachitata- se poate executa silit o camera dintr-un imobil? aloistiloi16 aloistiloi16 Daca in urma unei hotariri prin care am de primit o sulta de 3000 lei , creditorul nu are bani , si nu poate plati , pot sa cer executarea silita numai a unei ... (vezi toată discuția)