Am 2 firme aflate in dizolvare judiciara, una conform art.237 din legea 31/90 iar cealalta pt certificat de inmatriculare nepreschimbat in termen legal. Procedura n-a fost initiata de mine ci de Registrul Comertului. Aceste firme nu sunt radiate, ele figureaza inca pe site-ul Ministerului Finantelor. Platesc impozit forfetar pt aceste firme?
patronii mei mai au o firma pe care au dorit sa o lichideze de prin anul 2007 si au inceput demersurile. administratorulul de la acea societate a fost transferat la aceasta si i-a fost dat ca sarcina lichidarea societatii la care lucrase. Anul trecut , in 2008 a primit amenda ca nu a prezentat nu stiu ce documente in termen pentru a se putea lichida societatea. S-au inceput iar sa se stranga actele si in acel moment a intrat in concediu de cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani. in locul ei am venit eu si nu am stiut nimic de aceasta firma pana ieri cand am fost intrebata. ca sa vad in ce stadiu se afla aceasta societate am fost la registru comertului unde mi s-a spus ca firma figureaza in curs de dizolvare din anul 2008 si mia cerut o alta balanta si bilantul impreuna cu certificat fiscal si certificat de la itm , mi-a spus ca in rest sunt toate demersurile facute din 2008. in acest caz societatea mai plateste impozit forfetar daca figureaza in curs de dizolvare inca din 2008? Am vazut la registru patroni care vin cu cereri si sunt chemati peste 30 de zile dar eu am depus cerere din 2008 ca societatea nu mai era activa din 2005 sau 2006.