avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Fundatie imobil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Fundatie imobil

Executarea subfundarii dispusa de instanta prin expertiza se poate face in regie proprie sau numai prin firma autorizata de specialitate?
Va rog daca cunoasteti jurisprudenta in domeniu sau leislatie
Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:16, 20 Mai 2014
Curtea de apel a decis trimiterea spre rejudecare si stabiliarea contravalorii de refacere a fundatiei
In rejudecare s-a intocmit expertiza de catre un specialist structurist (MLPAT), proiect tehnic de executie,proiect ce a fost avizat de specialist.
Apoi expertul desemnat de instanta ( altul cecat cei mentionati mai sus),avand specializarea arhitectura, evaluare imobile, in baza expertizei MPLPAT si proiect a stabilit ca valoarea de subzidire este de.... lei concluzionand ca aceasta se poate face in regie proprie.
Intrebarea era daca se poate face in regie proprie sau numai prin firma autorizata de specialitate? De asemenea am solicitat un punct de vedere si daca cunoaste cineva jurisprudenta in acesta situatie sau legislatie
Se poate face si in regie proprie, cu respectarea prevederilor legale in ceea ce priveste executia, controlul, conducerea si asigurarea calitatii precum si receptia lucrarilor de constructii

Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anveloparea facuta de mine este acum desfacuta marilenarotaru1968 marilenarotaru1968 Va rog sa-mi spuneti daca ma pot retrag din asociatia se locatari deoarece nu doresc sa se intervina asupra amenajarilor facute de mine prin forte proprii. ... (vezi toată discuția)
Am o nelămurire. la construirea unei case în regie proprie ... MariusValentin MariusValentin Am o nelămurire. La construirea unei case în regie proprie există obligatia de întocmire a cărții tehnice ? Si daca da ce ar trebui sa cuprindă ... (vezi toată discuția)
Decupare gol de usa in perete de rezistenta - bloc pe cadre de beton CristiACB CristiACB Buna ziua. Sunt presedintele de Asociatie al unui bloc cu 10 etaje. De curand la etajul 6 al blocului s-a mutat cineva care a dat jos de pe pereti tot ce a ... (vezi toată discuția)