avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acrosare a unui biciclist si fuga de la locul faptei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acrosare a unui biciclist si fuga de la locul faptei

astazi 15 mai 2014 in jurul orei10 , pe cand il asteptam pe amicul meu(martor) sa intre intr-un magazin, fiind parcat pe marginea partii carosabile cu usa usor deschisa pentru a intra aerul in masina, pe aceeasi directie de mers venea o tanara cu bicicleta. Aceasta neobservand usa deschisa a lovit-o, necazand de pe bicicleta dar julinduse putin la nivelul fetei. Intreband-o dak a patit ceva aceasta a zis ca nu si si-a continuat drumul spre casa. nedandu-mi seama de gravitatea incidentului am plecat si eu. Ulterior, in jurul orei 15 tanara s-a prezentat la spital cerand internare, iar politia s-a sesizat si m-am chemat pentru investigatii. S-au facut masuratori,am fost chemat la sediu, de unde s-a trimis dosarul spre inceperea urmaririi penale. Veau sa stiu ce pedeapsa pot lua pentru 5 zile de spitalizare?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:24, 18 Mai 2014
Daca nu ati deschis in acel moment cand a trecut pe langa Dvs, si era deja semideschis, trebuia sa vada acest lucru si victima. Cf legii se spune ca in mimentul trecerii pe langa o masina stationata trebuie sa pastrezi o distanta laterala suficienta. Daca nu a respectat aceasta obligatie poate avea o culpa comuna, poate si mai mult.
In urma noi legi cu siguranta cazul va fi clasat cu NUP. Si atunci de ce sa mai dati bani?
Daca va simtiti vinovat trimiteti la asiguratorul Dvs de raspundere civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar fuga de la locul accidentului scorpionul10 scorpionul10 Daca am fost scos de sub urmarie penala pentru vatamare din culpa(victima a avut 3 zile ingrijiri), se justifica inca mentinerea incadrarii de fuga de la ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului producerii accidentului! DragusanuAl96 DragusanuAl96 Buna ziua, am fost implicat intr-un accident in care in timp ce efectuam manevra de depasire a unei carute in panta, un biciclist a venit cu viteza si a intrat ... (vezi toată discuția)
Accident cu un biciclist george_cosmin george_cosmin Buna ziua ma numesc George Cosmin si in urma cu o saptamana ma aflam in apropierea unei treceri de pietoni prevazuta cu denivelare de viteza.Din sens opus ... (vezi toată discuția)