Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare imprumut

Buna ziua.Am dat bani cu imprumut cu hartie la notar si am ramas tot fara bani,pers.respectiva a vandut tot ce era pe numele ei.executorul zice ca nu poate vinde masina care e pe numele sotului ei.Asa este?Daca o dau in judecata nu o inchide?Nu se poate ca excrocii sa nu poata fi pedepsiti,pe unii ii inchid ca au furat o gaina iar excrocii nu,ca sa poata excroca pe altii.Va rog sa-mi raspundeti si daca se poate sa-mi dati un sfat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: angelabo , utilizator 23:26, 3 Decembrie 2014
Pt un partaj al masinii, va costa mai mult decat ati putea recupera si riscati ca instanta sa constate in urma partajului ca bunul e al lui propriu.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul imi interzice sa circul cu masina proprietate comuna elena-marias elena-marias Buna...sunt in apropierea unui divort si sotul mi-a confiscat cheile masiini care este pe numele meu. ce e de facut? trebuie sa fac o plangere la politie? va ... (vezi toată discuția)
Casa copil daniroxana daniroxana Buna ziua. Numele meu este Gabriela. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr o problema. Sunt divortata din 2008, avem impreuna un copil de 14 ani si o casa, nu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat referitor la partaj cecilia11 cecilia11 am divortat, pe cale amiabila, la 31.03.2008; in iunie 2007, am platit unei firme, o suma de ......... EUR, pentru o masina de import (am primit pentru banii ... (vezi toată discuția)