avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Și, ați votat astãzi? De ce?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Și, ați votat astãzi? De ce?

Bună ziua!

Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu?

Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte aspecte, că votul meu a fost hârtie igienică pentru judecătorii Curții Constituționale. Cel puțin așa am perceput eu ceea ce s-a întâmplat la referendumul din anul 2012.

Am aflat de pe Facebook că cei care nu votează sunt comuniști sau securiști, că nu sunt oameni etc. (și probabil că și presa te trimite la vot în același mod). Mă rog... Trăiesc într-o societate în care mulți dintre membrii ei cred că au dreptul să îi jignească și să îi judece pe ceilalți. Am scris asta ca să vă rog să nu apelați la etichete dacă scrieți în topic. Am aflat deja cum sunt, așa că nu mă mai interesează încă o opinie în același stil ”civilizat”.
Ultima modificare: Duminică, 25 Mai 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
am votat :)

sunt si oameni care conteaza si care merita

indirect..iata [ link extern ]
Am fost la votare. Am luat fiecare lista in parte. Am constatat ca in fiecare lista erau cateva persoane care nu merita sa reprezinte Romania.
Asa ca am pus stampila aiurea pe buletin ptr a fi anulat.
Abia astept alegerile urmatoare!:)
imi place discutia :) pentru ca faceti distinctie intre oarece atributii si competente dintre un parlamentar european si comisar...

mai citim, mai vedem...
Ca si cyan, am de gand sa anulez buletinul de vot deoarece nu am vazut pe nimeni acolo care sa ma reprezinte - pe mine. Romania - nici atat.
Cam asa am facut la toate evenimentele de acest gen din ultimul timp.
Votez de abia peste o ora ...

Am votat pentru a-mi exercita dreptul constitutional pe care il am ca cetatean al acestei tari, membre a UE. Vreau sa ma simt reprezentat.
Daca ma gandesc ca asa-zisa campanie s-a axat pe denigrarea adversarului, pe promovarea candidatului preferat la prezidentialele din noiembrie si nu pe lamurirea cetateanului cum sta treaba cu parlamentul european si comisia europeana, nu ar fi trebuit sa merg la vot. Populatia nu este constienta ca politica romaneasca, se face de fapt, astazi, la Bruxelles.
Sunt adeptul vorului uninominal, fara liste de partid, cu sotii, amante si alte babatii puse acolo, doar, doar, or mai prosti inca o data alegatorii. Politicienii nostrii nu vor sa inteleaga acest avantaj pe care l-ar avea alegerile, in urma carora multi oameni competententi isi pot gasi locul printre alesi si tara ar avea de castigat.

Alte discuții în legătură

Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)