avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acordul celuilalt parinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acordul celuilalt parinte

daca unul din parinti nu isi da acordul pt inscrierea la scoala ce poate face parintele la care sta copilul dupa divort pt a inscrie copilul la scoala?exista custodie comuna.
cati ani are copilul? refuzul tatalui este justificat? (intreb pentru ca nu ati dat detalii si ar putea fi vorba despre o situatie in care refuzul tatalui sa fie justificat - spre ex cand copilul nu va implini 6 ani pana la 31 august dar vreti totusi sa-l inscrieti in clasa 0)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare certificat de nastere teo53 teo53 am divortat de comun acord la notariat. copilul in varsta de 6 ani s-a stabilit sa ramana la mine(mama). acum tata nu vrea sa-mi dea certificatul de nastere al ... (vezi toată discuția)
Bună seara.in ce condiții pot pleca intr o alta tara cu un ... Ana ionela Ana ionela Bună seara.In ce condiții pot pleca intr o alta tara cu un copil minor,fiind divortata am hotărârea de divort in care copilul imi este încredințat? Vă ... (vezi toată discuția)
Iesirea minorului din tara Hainaru Hainaru Buna ziua.Daca mie mi sa incredintat minorul in urma divortului ,mai am nevoie de acordul tatalui de a scoate minorul din tara ? (vezi toată discuția)