avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curtea de Apel mi-a admis recursul!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Curtea de Apel mi-a admis recursul!

Dupa cinci ani si jumatate de cand ma zbat cu recuperarea unei retineri din pensie, Curtea de Apel mi-a admis recursul. Solutia suna cam asa: ''Admite recursul Modifica in tot sentinta atacata...; Anuleaza Decizia de Debit...; Obliga parata sa restituie sumele retinute...Irevocabila''
Probabil ca motivarea o voi avea cam pe la sfarsitul anului; se intra in vacanta...
Intrebare: Mai poate parata, Casa de Pensii, sa mai atace aceasta Decizie? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iunie 2014
raser, utilizator
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 15:51, 11 Iunie 2014
nu poate decat pe cai exptrordinare de atac. sansele sunt minime. luati-va un certificat de grefa si notificati-i
Multumesc mult pentru raspuns! Cum sunt total pe dinafara, nu stiu cam ce inseamna un astfel de certificat si cine mi-l poate elibera? Cumva, de la Arhiva Curtii de Apel?
raser a scris:

Multumesc mult pentru raspuns! Cum sunt total pe dinafara, nu stiu cam ce inseamna un astfel de certificat si cine mi-l poate elibera? Cumva, de la Arhiva Curtii de Apel?

Formulati o cerere scrisa pentru eliberarea certificatului precizand numarul dosarului. Aceasta cerere o depuneti la registrul instantei. (in cazul dumneavoastra, la Curtea de Apel)
Cred ca dureaza cateva zile pana o sa vi se elibereze certificatul. Trebuie sa platiti si niste taxe de timbru, nu foarte mari.

PS: trebuie sa mergeti dvs personal sa faceti cererea. ( sa va nu incurcati cu procuri)
Este un certificat cu solutia pronuntata de catre instanta de recurs.
Pentru eliberarea acestuia, aveti nevoie de :
-cerere adresata presedintelui instantei,
-taxa de timbru de 1 leu.
Va multumesc sincer pentru lamuririle foarte precise! Am procurat Certificatul de Grefa. Nu m-au lamurit, insa, unde va trebui sa-l depun/sa fac notificarea: la Casa de Pensii Locala (de sector) care a emis Decizia de Debit, dar care nu are personalitate juridica, sau la Casa de Pensii Municipala, cu care m-am judecat?
Mi-au zis sa ma lamuresc la fata locului. Sigur ca asa voi face, ce mai conteaza niste drumuri in plus, atunci cand ai castigat?
Succes si Dvs!

Nota: Am obtinut informatia cu cateva minute in urma, prin telefon de la Casa de Pensii Municipala: se va depune la Sector.
Imi cer scuze ca nu am fost pre abil, sa nu mai scriu fara rost!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
raser, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura obtinerii unui certificat de grefa allyynnutza allyynnutza buna ziua, imi puteti spune , va rog, care este procedura obtinerii unui certificat de grefa de la judecatorie? Cereri, taxe etc. si daca poate merge o ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa maria1956 maria1956 Buna ziua, la Curtea de Apel Bucuresti am castigat recursul si trebuie ca sentinta sa fie legalizata si ivestita cu formula executorie va rugam sa ne spuneti ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune raluca32 raluca32 Revin cu intrebari legate de procesul in care sunt reclamanta de fapt in care am fost reclamanta in dosar partaj bunuri comune, proces care s-a pronuntat in ... (vezi toată discuția)