avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venitul minim garantat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venitul minim garantat

Sunt o persoana singura si detin un apartament cu 2 camere,fara nici un venit.Am solicitat la primarie sa mi se acorde venitul minim garantat,dar am fost refuzat pe motiivul ca apartamentul are o suprafata prea mare,adica 54mp.Este legal sa se ia in considerare la stabilirea dreptului de ajutor social a suprafetei de locuit ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:30, 11 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
1. - Intrati pe:
[ link extern ]
- Cititi tot materialul de pe acest link.

2. Ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- ajutor social alexandrusilvia alexandrusilvia eu am sotul bolnav este inapt am 4 copii din care 3 sunt la liceu iar cea mica are 6 anieu nu lucrez iar cei de la primarie imi zic ca nu avem dreptul la un ... (vezi toată discuția)
Ajutor social SDENYS23 SDENYS23 buna seara as dori sa stiu daca unul membru al unei famili realizeaza venit si unul nu cel fara venit poate beneficia de ajutor social? (vezi toată discuția)
Doi copii orfani de tata, putem beneficia de ajutoare banesti? zurbazurba zurbazurba Impreuna cu sora mea am ramas orfan de tata. NU avem pensie dupa tata IAR MAMA ARE UN SALARIU DE 700 DE LEI........ SUNTEM amandoi SCOLARI eu in clasa 5 ar ... (vezi toată discuția)