avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor - valabilitate act notarial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor - valabilitate act notarial

Buna ziua,

Va rog sa-mi precizati daca se poate face un asemenea document la notar.

Sotul meu m-a inselat, acum regreta dar i-am pus o conditie pe care a acceptat-o.

Sa facem un act la notar care sa contina urmatoare tema: Daca mai este infidel si aduc dovezi in acest sens, el de buna voie si nesilit de nimeni, sa cedeze parte lui de imobil ( avem apartament luat in timpul casatoriei) fetitei noastre ( acum are 4 ani), fara sa mai aiba vreun drept acelui imobil.

Credeti ca se poate face un asemenea document. Daca, da, in cazul repetarii faptei de infidelitate, el se poate ataca la un eventual partaj?

Va multumesc!
Daca o sa aduc dovada ca amanta recunoaste ca a avut legaturi cu sotul meu si recunoaste si el, cred ca este suficient.

Inregistrarile video in care recunosc amandoi sunt acceptate?

Da, ideal ar fi sa accepte sa facem acum partajul voluntar in care el sa cedeze partea fetitei...
Eu v-am zis sa mergeti la notar ca sa vedeti ce zice si in ce conditii ar incheia un act juridic care sa va intereseze.
Dupa ce mergeti la notar, daca nu va convine ce va spune notarul, puteti reveni pe forum.
Nu se poate face asa ceva. Infidelitatile nu sunt probe in partaj.
Nu as vrea sa va indrum gresit , dar ati putea incerca un acord de mediere ,cu ajutorul caruia ati putea sa va stabiliti niste intelegeri, iar cu acest acord se poate merge la notar pentru legalizare.Totul cu ajutorul unui mediator .

Alte discuții în legătură

Partaj in caz de divort Aniu Aniu Buna ziua, As dori sa va explic in cateva cuvinte povestea mea si daca este posibil sa-mi raspundeti la cateva scurte intrebari. Va multumesc in ... (vezi toată discuția)
Medierea: desfacerea casatoriei si incredintare minor trope_doi trope_doi Cautand o anumita hotarare judecatoreasca am “rascolit” Google si am “descoperit” o sentinta in care doi adulti – prin mediere ... (vezi toată discuția)
Acordul de mediere investit cu titlu executoriu Ciobanu Vasile Ciobanu Vasile In diferite cercuri de discutii cu referire la mediere, apare din ce in ce mai des o dorinta exprimata de mediatori [b]\"acordul de mediere sa fie executoriu, ... (vezi toată discuția)