avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza grafoscopica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza grafoscopica

Unde se poate face o expertiza grafoscopica extrajudiciara contra cost si daca este recunoscuta de procuror?
Sunt laboratoare autorizate,doresc mai multe relatii.
Am facut plangere penala impotriva unei persoane care a semnat in fals in numele meu un contract de leasing.
Sfaturile sunt bune.Sa tineti cont de ele.
Doar expertiza INEC va conta... Iar acolo, Dumnezeu cu mila, va va spune ca nu pot certifica daca este sau nu semnatura Dvs. pe documentele in cauza...
Am facut o expertiza grafoscopica la sediul IPJ unde sunt doi experti.Rezultatul acesteia va conta sau trebuie repetata.Persoana impotriva careia am plangere penala are mai multe dosare care conexate depasesc 1 mil. Euro si vor merge la DNA Bucuresti.
Bineinteles, ca aceasta este efectuata in acest dosar penal si este luata in considerare, dar totusi semnatura pe un document este o probabilitate si daca nu se coroboreaza cu alte probe sau mijloace de proba nu ajuta la nimic. Nu conteaza prejudiciul in cazul expetizei.
Mult succes!
Buna ziua,

Din pacate ma confrunt si eu cu un caz similar.

Puteti va rog sa imi spuneti ce valoare are taxa de expertiza grafoscopica si in cat termen se depune (si unde) ?

Va multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata cercetare penala scarlet scarlet Cat poate dura cercetarea penala? Exista vreun termen legal, sau se poate tergiversa la nesfarsit? (vezi toată discuția)
Cum se poate dovedi falsul unui document din 2016, care se pretinde că a fost făcut în 2004? rrocambole rrocambole Cum se poate dovedi falsul unui document facut in 2016 si care se pretinde ca a fost facut in 2004, document folosit ca mijloc de proba intr-un proces penal ? (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe cm Melissa61 Melissa61 Am fost angajata intr-o institutie si desi am cerut de nenumarate ori contr. de munca, mi-a fost refuzat acest drept. La insistentele mele mi s-a dat o copie ... (vezi toată discuția)