avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Incalcare contract firma turism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Incalcare contract firma turism

Buna ziua, in contractul cu o firma de turism aceasta trebuie sa asigure insotitor de grup si asistenta turistica, deoarece la data plecarii suntem turisti pentru 3 destinatii agentia a hotarat ca pentru 1 destinatie si a 3-a sa asigure insotitor de grup si asistenta turistica, iar pe noi sa ne preia un sofer al firmei colaboratoare ,care nuvorbeste evident romaneste iar eu nu cunosc limba engleza.va rog sa imi spuneti daca este legal si ce pot face.imi este teama sa plec (4persoane ) pe un traseu de munte pustiu cu o persoana necunoscuta cu care nu putem vorbi.Va multumesc pentru intelegere

Alte discuții în legătură

Recunoasterea atestatului de ghid national in strainatate Ariel_tm Ariel_tm Buna ziua, In urma cu citiva ani am absolvit un curs de ghid de turism cu specializarea \"ghid national\". Conform H.G. nr. 305/2001 privind atestarea şi ... (vezi toată discuția)
Ghid turistic / agentie de turism anonym3000 anonym3000 Buna ziua, Momentan lucrez in IT, dar as vrea sa mai organizez excursii / teambuilding-uri in weekend cu un anumit tip de persoane. Excursiile pot fi la ... (vezi toată discuția)
Conflict cu o agenție de turism coraline68 coraline68 Bună ziua, sunt pentru prima oară pe acest forum și aș dori un sfat: în data de 10.02.2016 am achiziționat printr-o agenție de turism un sejur de 10 ... (vezi toată discuția)