avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime pt cetateni straini
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime pt cetateni straini

Buna ziua,

Am de intocmit o adeverinta de vechime pt doi cetateni care au lucrat la noi in perioada 1993-1995 pt a o prezenta la Casa de Pensii Bucuresti. Am gasit statele de salarii de la vremea respectiva, insa in state, la retineri si impozit, apare "0". Exista o lege conform careia cetatenilor straini nu li se opreau taxele? Stie cineva, ceva? Iar adeverinta trebuie sa fie vizata si de ITM. :O Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 17 Iunie 2014
Eu m-am referit la tara, cand am spus stat.
Anglia, respectiv Austria. Multumesc!
Acestea sunt cele doua acte :
- Conventia dintre Republica Socialista Romania si Republica Austria privind evitarea dublei impuneri asupra veniturilor si averii, la Viena la 30 septembrie 1976.

- Convenţia dintre guvernul Republicii Socialiste România şi guvernul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord pentru evitarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit şi câştiguri în capital, semnată la Bucureşti la 18 septembrie 1975.

Si asta ce inseamna? :D
Evitarea dublei impuneri implica scutirea de impozite – excluderea din baza impozabila a veniturilor obtinute din surse aflate peste hotare .

Alte discuții în legătură

Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pentru un salariat roman detasat in franta Spiridush Spiridush Societatea are un salariat detasat in Franta, pentru care s-a obtinut Formularul E101. Salariul ,contributiile si impozitul pe venit ii sunt platite in ... (vezi toată discuția)
legislatia privind conditii de detasare angajati in austria primba primba Buna seara, tuturor. E prima mea postare pe forum si va cer ajutorul. O firma din Romania, cu angajati va avea un contract cu o firma din Austria, prin care va ... (vezi toată discuția)