avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte inmatriculare motocicleta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte inmatriculare motocicleta

Am cumparat o motocicleta de la un domn care nu o inmatriculase, el avea toate actele necesare inmatricularii pe numele lui. Nu a inmatriculat motocicleta si a vadut-o direct la cateva zile de la cumparare, pe spatele talonului si-a trecut numele si data cand a cumparat-o. Avand fiscalul primului propietar care este trecut in talon ca detinator si la care am fiscalul o pot inmatricula? Sau imi mai trebuie fiscalul celui de la care am cumparat-o eu, desi el nu apare decat cu un contract de vanzare cuparare si cu numele pe spatele talonului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bsk9 , utilizator 18:43, 18 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Buna. numele meu este cristian. am si eu o problema si sper sa ... Petru-Cristian Petru-Cristian Buna. Numele meu este Cristian. Am si eu o problema si sper sa gasesc o rezolvare. De vreo 2 ani (2021) am achizitionat o motocicleta cu tot cu acte (carte, ... (vezi toată discuția)
Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)