Buna ziua,
Am o intrebare, un functionar public de executie, care temporar este pus pe o functie de sef serviciu, daca doreste sa se transfere la alta institutie in timpul cand ocupa postul temporar de sef serviciu, va intampina vreun impediment ca este trecut pe postul temporar de sef serviciu in ceea ce priveste transferul?
Da, se poate face , numai daca condiţiile de ocupare şi experienţă profesională necesară în vederea ocupării sunt similare cu cele ale funcţiei de pe care se efectuează transferul, cu respectarea prevederilor legii.
De pe functia de conducere te poti transfera pe o functie similara, adica tot de conducere(de acelasi nivel, adica principal =principal, superior=superior) si poti accepta o functie de executie (sef serviciu=inspector superior, sef birou=inspector principal).
Dupa parerea mea nu poti trece de la postul temporar de sef pe un post de sef plin, fara a da examen, asa toti ar vorvi cu primarul sa se puna interimari pe 6 luni timp in care ar trece fara examen pe un post de sef, nu cred ca este posibil.
Nu se pune problema, daca va fi temporar,pe functia temporara voi fi doar delegat, cand va veni transferul, voi fi trecut din nou pe functia de executie si de pe aceasta functie se va face transferul
Transfer
lore9pop
Este posibil transferul de pe o functie publica de conducere, respectiv sef birou, pe un post de secretar in cadrul altei unitati administrative locale? (vezi toată discuția)
Transfer
mirela teodora
Ajutaţi-mă, vă rog, cu o soluţie!
Se poate ocupa prin transfer o funcţie publică temporar vacanta (titularul are raportul de serviciu suspendat pentru ... (vezi toată discuția)