avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este salariul lunar?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este salariul lunar?

Va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine intr-o probelma....vreau sa deschid un proces cu angajatorul privind drepturile banesti...eu am incheiat un cim cu o suma 1000 ron plus spor de 50% dar mam inteles cu el sa imi dea bani in mana 2000 ron(am o declaratie unde recunoaste ca imi dadea salar lunar in mana 2000 ron conform raspunderii ce o aveam )..in instanta ce primeaza?salarul de pe cim sau ce am negociat cu el direct?
Cel mai recent răspuns: tulcean28 , utilizator 08:55, 12 Mai 2009
Acel inscris coroborat cu alte mijloace de proba, poate constitui o dovada intr-un eventual litigiu de munca.
Aceea declaratie despre care faceti vorbire este cumva scrisa si semnata de catre angajator (sau macar semnata)?
In acest caz.....este o proba buna si in baza careia aveti sanse de castig.
Este o declaratie a patronului cu elemente mai multe despre mine in care aminteste ca "salarul lunar in mana este de 2000 ron,datorita raspunderii pe care o am",aceasta declaratie e semnata si stampilata de el!Ca dovada ca mam inteles cu el sa am 1000 ron plus spor 50% e cim dar ca sa iau 2000 ron in mana prin negociere directa e declaratia aia!Pot sa cer in instanta datoriile salariale bazandu-se pe negocierea directa cu actul ala ca dovada sau fata de suma din cim?
Multumesc!
Da, dupa cum v-am scris in postul anterior. Va recomand din nou "ajutor" de specialitate atat la intocmirea cererii de chemare in judecata, cat si in instanta.
Asa o sa fac dar vroiam sa stiu pt mine,sa analizez situatia!Oricum va multumesc mult pt ajutorul acordat!
O zi buna la toti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar! razvandicu razvandicu Am un cim in care scrie ca salarul brut e 2000 ron din care 50% spor de santier!E corect intocmit cim?Din cite stiu eu sporul de 50% este din salarul brut nu ... (vezi toată discuția)
Micsorare de salariu laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 La angajare am negociat cu compania un salariu de 975 ron.Ca aceasta suma sa fie cea pe care o luam in mana,pe fluturas aparea un salariu suplimentar de 360 ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata temis temis Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema : un angajat al institutiei noastre a vorbit in interes personal pe telefonul mobil al institutiei, in luna ... (vezi toată discuția)