Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinerea permisului

In urma cu peste 3 luni am fost implicat intr-un accident in urma caruia mi-a fost retinut permisul pana la solutionarea cazului, acum 9 zile cazul a fost clasat. In perioada asta am luat de la procuror o singura dovada de 30 de zile dar care nu am inregistrat-o la politie ca nu am avut nevoie sa conduc. In ziua accidentului am dat o declaratie si am semnat o hartie pt. motivul retineri permisului (retinut pt. cercetari).Cele doua masini avariate in urma accidentului sau reparat pe asigurarea mea acum mai bine de o luna. Intrebarea 1. este '' nu trebuia un proces verbal inchieat ca sa-si repare masinile unde sa se semnez si eu?'' si 2. pt neacordare de prioritate mi se suspenda permisul 30 de zile ''de cand s-a clasat dosarul sau de cand si-au facut aia masinile?'' :-/
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2014
cezarica04, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare corporala! vulcanescu35 vulcanescu35 buna seara, pe data de 15.10 am avut un accident cu vatamare corporala a doua persoana, mentionez ca se aflau in masina cu care am intrat in coliziune, vina ... (vezi toată discuția)
Permis auto Andrei 199 Andrei 199 Bună ziua, prin luna mai cred, am avut un accident rutier din vina mea, neacordare de prioritate intr.o intersectie, am avut dosar penal, am luat dovada de la ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat 90 de zile fara drept de circulatie Radu_Bogdan Radu_Bogdan In 13 iunie 2012 am condus auto personal, am trecut pe culoarea rosie a semaforului deoarece vizibilitatea era obturată de frunzele unui copac , si am produs ... (vezi toată discuția)