avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedierea in timpul perioadei de probe(sunt la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedierea in timpul perioadei de probe(sunt la spital). Munca in Germania

Buna ziua
De doua luni lucrez in Germania ,dar din pacate mi s-a facut rau si am fost transportat in stare de urgenta la Spital.In urma investigatiilor facute de catre Medici,se pare ca amm doua vene infundate la inima ,iar saptamana viitoare voi fi operat.
Problema este ca angajatorul meu vrea sa ma concedieze cu toate ca i-am dus concediul medical care mi-a fost eliberat de catre cei de la Spital.
Prima intrebare este daca sefa mea are voie sa ma concedieze,avand in vedere faptul ca sunt in perioada de proba dar si ca sunt bolnav?
A doua intrebare:am dreptul la ajutor social?
Va multumesc.
Va multumesc frumos tuturor pt sfaturi...Ieri unchiul meu a fost operat cu succes insa se afla inca Sub influenta anesteziei...inca nu s-a trezit...medicii spun ca totul e Sub control...Am fost ieri deja si am depus actele pt ALG2(arbeitslosgeld II sau Hartz IV)...astazi am avut primul Termin...multumesc lui Dumnezeu ,pana acum e totul bine...importanta era asigurarea ,dar s-a rezolvat...Inca o data multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si escrocherie Anicarmen Anicarmen Buna ziua!Am lucrat ca si ingrijitoare de batrani in Austria cu o agentie.Am renuntat eu de buna voie sa mai colaborez cu aceasta agentie in timpul cand inca ... (vezi toată discuția)
Lichidarea sau demisia!! Bela1991 Bela1991 Suntem 3 persoane care am lucrat în Germania prima dată cu un contract de aproape 2 luni după aceea am trecut și am semnat un \"contract\" dubios adică o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Andreea120 Andreea120 Buna ziua am muncit in germania acum 8 ani,la timpul respectiv o persoana de acolo ma ajutat sa imi fac un almendung si dupa am fost cu ea sa imi faca ... (vezi toată discuția)