avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Scadentar la un credit in euro
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Scadentar la un credit in euro

buna ziua, nu stiu daca am nimerit bine sectiunea, dar daca tot sunt aici as avea urmatoarea speta:
o cunostinta a luat un credit in euro de la o banca, in urma cu ceva ani. deoarece rata era de 1000 de euro pe luna, iar la monentul acesta nu o mai poate platii, s-a cerut o scadere a ratei, din cate am inteles banca a scazut rata undeva la 1% pentru urmatorii 2 ani. problema este urmatoarea: in scadentar rata este de 200 euro, iar dobanda si comisionul de administrare 685 euro. maine o sa li se faca scadentarul. intrebarea este : exista ceva baza legala conform careia sa se ceara ca in scadentar rata sa fie mai mare si dobanda mai mica bineinteles valoarea totala a ratei sa fie tot de 885 euro?
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 23:49, 8 Iulie 2014
problema e ca in romania, din pacate, relatia imprumutator-imprumutat e una 'care pe care'. imprumutatoru' sa-l fure pe imprumutat, imprumutatul sa nu se lase furat.
un angajat al imprumutatorului n-are credibilitate in fata imprumutatului (pentru ca ce spune, invariabil il ingroapa si mai tare pe imprumutat - cliseele alea cu 'restructurari, refinanatari'... cu finalul ala celebru... 'ai semnat, ti-ai luat 'plasma', plateste acum!' (e o haituiala a imprumutatilor, sa plateasca banii care-i cere imprumutatorul)

stie si prepusul asta. d-aia isi si tine la secret 'ocupatia'.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare rate credit ContSters79575 ContSters79575 Am imprumutat de la o banca 11000, urmand sa-i rambursez in 10 ani. Actuala dobanda este 14.4%. Am cerut micsorarea ei, dar se fac ca ploua . Ratele mele ... (vezi toată discuția)
Semnare grafic de rambursare credit ipotecar ContSters185853 ContSters185853 Prin semnarea prezentului document, Imprumutatul declara ca a luat la cunostinta ca: 1. Valoarea ratei lunare poate fi afectata de anumiti factori externi (de ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata prima casa nerecunoscuta iselin1957@yahoo.com iselin1957@yahoo.com Am un credit Prima Casa la CEC, cu o rata de 204 euro/luna, pe o perioada de 276 luni, adica 23 ani ( 81 credit+ 123 dobanda ). Am rambursat anticipat in ... (vezi toată discuția)