avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vizita conjugala la penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vizita conjugala la penitenciar

Buna ziua, as vrea sa stiu daca iubitul meu poate beneficia de vizita conjugala la penitenciar,desi nu suntem casatoriti...si ce ar trebui sa facem pentru a putea beneficia.Va rog sa ma ajutati.Va multumesc frumos.
Pe 25 martie s a decis divortul nostru si in aprilie ne-a venit aceea hotărâre de divort, cu termen de apel in 10 zile(nu a facut nimeni recurs sau altceva),iar iubita lui ma asigurat că pe 27 aprilie a avut vizita conjugală!este posibil atâta timp cât noua nu ne a venit definitiva ?astept raspuns, o zi buna
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
@@@@@, utilizator
Si inca o intrebare daca fostul sot e lipsit de libertate cum asi putea si ce trebuie sa fac sa am doar eu custodia fetiței noastre in varsta de 6 ani??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita conjugala anonimdel anonimdel Buna ziua,iubitul meu este inchis preventiv de 6 luni,din ce am inteles are Dreptul la o vizita conjugala de 3 ore.nu suntem căsătoriţi,si as vrea aa stiu ... (vezi toată discuția)
Vizita la penitenciar myhaela39 myhaela39 buna ziua imi puteti spune daca legea interzice ca o persoana casatorita sa mearga in vizita intima la cineva la penitenciar,acea persoana nefiind sotul? (vezi toată discuția)
Bună ziua dacă iubitul meu este închis la penitenciarul poarta ... Flory Malamatia Flory Malamatia Bună ziua dacă iubitul meu este închis la penitenciarul Poarta Albă și este căsătorit cu acte putem avea vizita intima dacă el este despărțit de ... (vezi toată discuția)