avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intarziere de 1 an si 4 luni la redactarea hotararii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intarziere de 1 an si 4 luni la redactarea hotararii

Buna ziua,

Am pe rol un proces civil care a ajuns la tribunal so unde s-a judecat, dar redactarea oficiala a hotararii a intarziat cu 1 an si 4 luni deja. Am facut pana acum 3 cereri de urgentare. Va rog mult, sfatuiti-ma ce as putea sa fac. Multe multumiri!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:51, 9 Iulie 2014
O se sesizare la CSM, cerere audienta la presedintele tribunal,sesizare avocatul poporului
Solicitati oficial presedintelui de instanta sa dispuna urgentarea redactarii si comunicarii hotararii
Eventual solicitati audienta la presedintele de instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactarea unei hotarari MarioC++ MarioC++ Spuneti-mi va rog in cat timp ar trebui redactata o hotarare judecatoreasca si ce ar trebui facut in cazul in care aceasta intarzie sa apara? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Hotărâre partaj neredactata de 3 luni marianaandrei marianaandrei Bună ziua.Am și eu o întrebare m-am judecat cu soțul la partaj bunuri mobile și imobile pronunțarea a fost pe data de 16 05 2016 urmând sa aștept ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca mioaranoni mioaranoni Pe data de 27 octombrie 2009 am avut ultimul termen, in procesul meu de divort. S-a admis cererea noastra de divort pe cale amiabila si am plecat acasa. Dar nu ... (vezi toată discuția)