avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neacordare prioritate pietoni-permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neacordare prioritate pietoni-permis retinut

Buna seara!
In cursul zilei de astazi in timp ce ma deplasam cu masina de serviciu catre sediul firmei la una din trecerile de pietoni pe banda opusa benzii mele de circulatie un grup de 3 persoane au pus piciorul pe trecere chiar cand eu eram cu masina deja pe zebra,moment in care am fost oprit de catre un echipaj care se afla in zona si mi-a fost retinut permisul.
Mentionez ca nu am semnat procesul verbal deoarece am considerat ca ceea ce s-intamplat nu este corect,acum as dori sa stiu ce sanse am daca fac contestatie.
Va multumesc anticipat!!M
Cel mai recent răspuns: ionut simion , utilizator 12:52, 4 Septembrie 2017
Cum s-a terminat procesul? Ati avut castig de cauza? V-ati reprezentat singur?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat - "neacordare de prioritate unui pieton" ContSters303549 ContSters303549 Buna seara, Haideti sa va impartasesc experienta de astazi dimineata. Fiind pe DN5, Bucuresti - Giurgiu, in localitatea Jilava, oprit fusai de domnul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat neacordare prioritate pietoni puyubzn puyubzn Buna ziua. Acum un an am fost oprit de catre politie, dupa o trecerea de pietoni si mi s-a adus la cunostinta faptul ca, in urma neacordarii de prioritate ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere pentru acordare de prioritate si trecere dupa eliberarea benzii de mers jivet jivet Fapta incriminata de agentul de circulatie cu amenda si suspendare de carnet este urmatoarea . virare la dreapta in intersectie semaforizata cu doua ... (vezi toată discuția)