avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... verificare calitate de asigurat la sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

verificare calitate de asigurat la sanatate

Buna ziua,
Am verificat o persoana care detine un PFA, si care achita asigurarile de sanatate, dar in baza de date ca si asigurat nu figureaza.Este correct? Sau in baza respective de date sunt numai persoanele care au calitatea de salariat.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 22:41, 15 Iulie 2014
Interesati-va la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS).
Din pacate, baza de date a caselor de sanatate are multe erori.
Persoana in cauza ar trebui sa mearga la casa de sanatate sa-si verifice statutul de asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea bazei de date a casei de sanatate rdpfa rdpfa Buna ziua, Sunt PFA si sunt cu platile la zi in ceea ce priveste contributiile obligatorii. Totusi, la Casa de Sanatate (din Iasi) figurez ca neasigurata. Mi ... (vezi toată discuția)
Servicii medicale pentru o gravida fara venit danacrina danacrina Buna ziua, Sunt insarcinata in 7 saptamani si nu am un loc de munca . Ce drepturi am la serviciile medicale in aceasta perioada? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu medical ca pfa emara85 emara85 pot beneficia de concediu medical daca am un pfa din 2009 si am platit cas doar in 2014? (vezi toată discuția)