avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Baut, fara permis de conducere, tractor neinmatriculat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Baut, fara permis de conducere, tractor neinmatriculat avand atasata o caruta. Consecinte?

ce pedeapsa risca daca a fost prins de politia rutiera fara permis baut,cu tractorul neinmatriculat,avand atasata la el o caruta normal care nu poate fi inmatriculata (ca nu e remorca), avand in vedere ca e la prima abatere si nu are cazier nu a mai avut probleme cu legea niciodata,din ce am auzit ii da doi ani cu suspendare ca e la prima abatere ,mai trebuie oare avocat
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 00:23, 17 Iulie 2014
Fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale in masura in care este vinovat, nu va bazati pe mila judecatorului.
infractiunea de a pune in circulatie pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat va fi agravata de iresponsabilitate din cauza bauturii. Prin recunosterea vinovatiei este posibil sa i se reduca pegeapsa. Este greu de presupus ce pedepsa risca. Depinde si de atitudinea lui, de imprejurarile in care a fost depistat... Probabil a incalcat niste norme rutiere si a atras atentia sau a facut accident. Pe forum ne dam cu parerea dar oricum daca nu-si permite un avocat va primi unul din oficiu care .... ii va reprezenta interesele - teoretic pt ca practic, ramane de vazut daca va face ceva. Fiind infractiune cu vinovatie si nu din culpa cred ca fara cel putin 9 luni cu executare nu scapa.
ce altii scapa cu suspendare omoara oameni HUIDU CATI oameni a omorat nu aud..,asta a omorat doi ofiteri tineri de la SRI Husi,paisi ce facem ii dam cu executare la asta ca l-am prins baut ce lege e asta ,nu se respecta pentru toti ALTII OMOARA OAMENI SI OFITERI SRI SCAPA ,,,
ei doi politisti huseni, morti în accidentul de la Munteni,

[ link extern ]

asa,ca trebuie sa ne mai prinda de vreo patru ori bauti sa facem puscarie cu executare ,deocamdata e cu suspendare si data viitoare tot cu suspendare ca doar nu am omorat pe nimeni

Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Voi nu faceti diferenta intre o fapta din culpa si una cu vinovatie.... Poate vor citi si cei de la politia Deleni - Vaslui ce ati scris... su cei de la IPJ Vaslui...
Qubik, utilizator
@qubik:
Cred ca vreti sa va referiti la intentie, deoarece vinovăţie există când fapta este comisă cu intenţie, din culpă sau cu intenţie depăşită.Daca nu ar fi vinovatie nu ar fi infractiune, vinovatia este o trasatura esentiala a infractiunii.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Dosar penal Bara Stefania Bara Stefania Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)
Suspendare + nr rosi expirate robertgeorge robertgeorge Buna ziua, am fost prins astazi dimineata de catre politia romana, cu permisu suspendat dupa data de 17 \"a expirat dovada de 4 zile\" si m-a prins cu o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal daner daner Pe data de 26.01.2015 la vama am mutat o autoutilitara 150 m posedand permis doar pt categ. B si m-am prezentat cu documentele pentru verificare ia urmand sa ... (vezi toată discuția)