Buna ziua,
In care cod civil,penal sau oriunde in legislatie scrie ca o persoana e obligata sa jure cu mana pe cruce ca v a spune adevarul si numai adevarul..
Am asistat la o sedinta unde un martor e intrebat;"sunteti crestin ortodox?"martorul raspunde'..."nu sunt"
-Dar ce sunteti?:O
Stupoare si liniste in sala..martorul nu raspunde...
Presedintele-"va avertizez ca marturia mincinoasa se pedepseste cu...ce sunteti daca nu sunteti crestin ortodox?
Martorul-"sunt ateu"
Murmur in sala apoi...
Martorul e pus sa jure din locul unde era, ca v a spune adevarul, vizibil deranjat de atitudinea presedintelui si de murmurul din sala.
Nu era suficient ca a spus ca nu este crestin ortodox?
De ce a insistat presedintele si l a avertizat,de ce a intimidat martorul,unde in lumea asta se mai intampla asa ceva?:-/
Inca o intrebare; martorul are voie sa si angajeze avocat?
Daca i s-a cerut sa raspunda cu da sau nu , e problema lui ca s-a simtit astfel intimidat sau hartuit, nu stiu pe cine vrea sa dea in judecata, dar da aiurea.
Erati in sala ?
Nu cred ca exista prevedere legala si pt @mikylaur scientologul, insa "Ma oblig ca voi spune adevarul si ca nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu", e o formula pe care o puteti folosi.
Am scris in primul mesaj ca eram in sala,am asistat.Nu credeti ca exista sau nu exista o prevedere legala?Ca nu stiu de ce,dar imi dai impresia ca le stii pe toate:D
"ma oblig sa spun adevarul"este ptr atei,gi-jane..si formula asta nu o pot folosi asa de capul meu.Trebuie sa mi spuna presedintele ce formula este corecta ptr credinta mea..se pare ca nu prea esti atenta la ce scriu..dar nu pot sa ti sterg mesajul"incorect'..si nu ti l as sterge cihar daca as putea.Omul cat traieste invata..daca vrea.
Mie imi pare ca nu vreti sa intelegeti si atat.
Si ca sa respund exact si stiintific la intrebarea dvs: nu exista nici o prevedere in lege specifica pentru mikylaur, va trebui sa te multumesti cu "Ma oblig ca voi spune adevarul si ca nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu"
Martor mincinos
CEOFIOFI
Intrun concfict cu lovire exista un martor mincinos pana in prezent la politie si chiar la confruntarea de la politie cu cei inplicati si martor.
In ... (vezi toată discuția)