avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O ruda a patruns in locuinta fara voia mea iar acum nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O ruda a patruns in locuinta fara voia mea iar acum nu stiu cum sa o evacuez

Ruda este un unchi ce a stat in apartamentul unde locuiesc acum(cel in care a patruns)el inca are buletinul cu adresa unde stau eu chiar daca eu am cumparat apartamentul de la bunica (mama lui) care a decis sa facem un contract de vanzare-cumparare din diverse motive (unchiul era agresiv in apartament,violent,consuma frecvent alcool etc)eu am decis sa nu mai locuiasca in apartament .Dupa 1 an de la fapt (in timpul asta eu eram plecat din bucuresti) el a spart o fereastra si a patruns in locuinta fara acordul meu.Am chemat politia dar nu au rezolvat nimic,nu stiu ce sa fac imi este frica sa ma intorc in propia casa de 5 zile dorm la hotel. Daca are cineva o pare,idee orice e bine venit eu am incercat tot ce am putut.
am dat comanda si dureaza pana vin dar cand a venit baiatul sa i-a masuratori a facut scandal si a agresat verbal pe toata lumea .
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

In civil poate dura 3-4 luni pana sa il evacuati daca nu chiar vreo 6 luni...
Cu politia se poate rezolva rapid daca aveti si nororc...

Cat de rapid se poate rezolva cu politia evacuarea acestui unchi? A inceput politia sa fie activa in actiune? Eu fac pariu ca daca userul face plangere la politie pentru evacuarea acestui unchi, politia cu siguranta ca ii va da un raspuns cam asa: Nu este de competenta noastra, va rugam sa va adresati instantei.
Evacuarea nu o face politia.
Ideea este ca avocatul trebuie sa stie exact ce are de facut si problema se poate rezolva.
Finalitatea este sa rezolve problema si nu sa fie tras respectivul la raspundere penala.
atunci, mai veniti odata cu politia si ziditi geamul acela dupa plecarea politiei si puneti usa care sa nu poata fi sparta... iar la restul geamurilor puneti gratii
Daca evacuarea nu o va face politia, atunci ce ati vrut sa spuneti cand ati mentionat ca: Cu politia se poate rezolva rapid daca aveti si noroc ?

Alte discuții în legătură

Dosar blocat in sectie din cauza unui politist dezinterezat. MihaiEnache MihaiEnache Buna ziua, Problema: O plangere care sta pe loc la sectia de politie din cauza unui politist dezinteresat. - Am facut o plangere penala in vara ... (vezi toată discuția)
Speta dr.familiei olgachelu olgachelu buna ziua. ma confrunt cu o situatie mai neobisnuita.o prietena este terorizata zilnic de catre sotul ei, in apartamentul proprietate personala si exclusiva a ... (vezi toată discuția)
Suspect de tentativa de incendiere DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)