Ruda este un unchi ce a stat in apartamentul unde locuiesc acum(cel in care a patruns)el inca are buletinul cu adresa unde stau eu chiar daca eu am cumparat apartamentul de la bunica (mama lui) care a decis sa facem un contract de vanzare-cumparare din diverse motive (unchiul era agresiv in apartament,violent,consuma frecvent alcool etc)eu am decis sa nu mai locuiasca in apartament .Dupa 1 an de la fapt (in timpul asta eu eram plecat din bucuresti) el a spart o fereastra si a patruns in locuinta fara acordul meu.Am chemat politia dar nu au rezolvat nimic,nu stiu ce sa fac imi este frica sa ma intorc in propia casa de 5 zile dorm la hotel. Daca are cineva o pare,idee orice e bine venit eu am incercat tot ce am putut.
Buna seara,
Puteti sa formulati si in civil actiune de evacuare si in penal pentru distrugere si tulburae de posesie.
Care merge mai repede ala e bun.
In penal poate dura mai mult dar dupa ce-l cheama la politie s-ar putea sa se linisteasca pe cand in civil, pe langa ca va dura destul si acolo (in functie de incarcarea instantei) mai trebuie sa platiti si taxa de timbru pe care, ma indoiesc ca o veti mai recupera vreodata.
Speta dr.familiei
olgachelu
buna ziua.
ma confrunt cu o situatie mai neobisnuita.o prietena este terorizata zilnic de catre sotul ei, in apartamentul proprietate personala si exclusiva a ... (vezi toată discuția)